CégünkrőlÜdvözöljük Önöket weboldalunkon. Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutassuk magunkat.

Barna László, a vállalkozás alapítója a nyolcvanas évek második fele óta dolgozik a fémiparban. Miután kellő belföldi és külföldi tapasztalatot szerzett, 1996-ban megalapította vállalkozásunkat, mely speciális hegesztéssel foglalkozik mind a mai napig.

Kezdetben cégünk a gyógyszeriparban foglalkozott vegyipari csőhálózat kiépítéssel. Hosszabb ideig teljesítettünk megrendeléseket a Richter Gedeon Zrt. területén.

Rozsdamentes acél megmunkálásában szerzett tapasztalatunkat jól tudtuk használni későbbi élelmiszeripari és építőipari munkáink során. Mint például a Borsodi Sörgyárnál csőhálózat építésre, vagy a Westend City Centernél homlokzat díszítő elemek gyártásánál.

Míg a kilencvenes évek nagyobb felében inkább lakatos ipari munkákat vállaltunk. Majd 2000-ben megépült saját műhelyünk, ahol már kiegészítettük tevékenységünket speciális hegesztési munkákkal is. Önállóan tudtuk már vállalni és teljesíteni egyedi rozsdamentes korlátok, kovácsolt vas kapuk, recepciós pultok, por konténerek és még számos más egyedi kivitelezést igénylő munkákat. Műhelyünk mind a mai napig ugyanott van, és folyamatosan gondoskodunk korszerűsítéséről és fejlesztéséről.

Ma már tevékenységünk nagyon szerteágazó és számos partnerrel tartunk fenn hosszú évekre visszanyúló jó kapcsolatot. Mindezekért tartjuk nagyon fontosnak, hogy ügyfeleink a jövőben is bármikor elérhessenek és támaszkodhassanak ránk.

Forduljon hozzánk bizalommal. Ugyanolyan gondossággal foglalkozunk mind a kis mind a nagyobb megrendelőkkel. Egyaránt vállalunk egyedi mint ahogy széria munkákat is. Valamint igyekszünk a megrendelő igényeit szem előtt tartva a lehető leggazdaságosabb módozatokat megtalálni.

Kapcsolatfelvétel

Hegesztés:

E-mail: barnahtc@gmail.com

Mobil.: 06 20 / 961 7588
2144 Kerepes,
Szabadság út 78.
(Bejárat a Fecske u. felől)

GPS:
N 47° 33.080'
E 19° 16.167'

Térkép a hegesztőműhelyhez »